Inloggen

vrijdag 30 oktober 2020 20:30
Vers van de Pers
Farbod
KOOP TICKETS
Bij deze voorstelling is een maximum van 2 kaarten beschikbaar. Bent u één huishouden en wilt u met maximaal vier personen aanwezig zijn bij de voorstelling? Stuur ons dan een e-mail naar info@fideietarti.nl
Bij deze voorstelling worden enkel 'losse stoelen' verkocht. Er staan zitjes in de zaal met ieder 2 stoelen. Op de avond zelf wordt u naar uw plaats gebracht. De voorstelling wordt gespeeld zonder pauze.

Farbod- Vers van de Pers
Je kent Farbod al van RAMBAM, De Slimste Mens of het Leids Cabaret Festival, maar je wilt weten wat je kunt verwachten van zijn allereerste avondvullende voorstelling? Terecht, dus vooruit. Felgeel shirt, blauwe achtergrond, wenkbrauw omhoog; de foto verraadt in ieder geval een vrolijke noot. Gooi daar een paar typetjes bij, wat persoonlijke verhalen, observaties en natuurlijk grappen en je hebt iets wat je kunt verwachten. Net als elke andere cabaretshow eigenlijk. Hoe dan ook, Farbod (winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018) brengt het vooral rauw en eerlijk, soms te eerlijk. Net als deze tekst. Zo, vers van de pers.

Biografie:
Farbod Moghaddam is een frisse cabaretier die hard aan de weg timmert in theater- en comedyland. De juryprijs winnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 werkte voor ‘Vers van de pers’ samen met regisseur Titus Tiel Groenestege en combineert Nederlandse nuchterheid met een Iraans temperament. Farbod vertelt persoonlijke verhalen met zijn blik gericht op de wereld en is daarin bot, maar ook kwetsbaar. Hoe dan ook, ogenschijnlijk tegenstrijdig en dus altijd spannend.