Inloggen

vrijdag 02 oktober 2020 20:30
Pubquiz (geannuleerd)
Pub Quiz
KOOP TICKETS
In verband met Covid-19 mogen teams uit maximaal 4 personen bestaan. Bij de deur wordt een gezondheidscheck afgenomen. Bent u verkouden of heeft u gezondheidsklachten? Blijft u dan thuis.

Altijd al eens willen weten wie nu echt de slimste is? Na de Pubquiz weet u het! De Pubquiz is een hilarisch evenement voor jong en oud waarbij de vragen u om de oren vliegen. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de hoofdstad van Schotland: alles kan aan bod komen!

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittanniė overgewaaid fenomeen waarbij teams van maximaal 4 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, nieuws, muziek, films, etc. Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. Zonder gedoe dat mensen ‘voor gek staan’: je speelt in een team, en je zult zien dat iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen in het beantwoorden van de vragen!