Inloggen

zaterdag 14 november 2020 19:30
Kleine Wereld
Fabian Franciscus
KOOP TICKETS
Bij deze voorstelling is een maximum van 2 kaarten beschikbaar. Bent u één huishouden en wilt u met maximaal vier personen aanwezig zijn bij de voorstelling? Stuur ons dan een e-mail naar info@fideietarti.nl
Bij deze voorstelling worden enkel 'losse stoelen' verkocht. Er staan zitjes in de zaal met ieder 2 stoelen. Op de avond zelf wordt u naar uw plaats gebracht. De voorstelling wordt gespeeld zonder pauze.

Fabian Fransiscus - Kleine Wereld
Vroeger zat ik daar dan, lekker in mijn eigen kleine autistische wereldje bang te zijn. Met fobieën enzo. Fijn was dat wel, dat eigen kleine wereldje; ik kende iedereen en was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook tegen mezelf, hardop. Vooral op straat of als ik aan het fietsen was tussen mensen die zulke malligheid maar wat slecht begrepen. Maar ook best wel benauwd en restrictief, zo’n kleine wereld.
Probeer je na jaren van doorzetten, coaching en keihard je best doen eindelijk wat verder te kijken dan dat kleine wereldje... Blijkt dat iedereen echt al jaren vindt dat de wereld steeds kleiner en kleiner aan het worden is.
Verdomme. Sta je daar met al je goede bedoelingen en twijfels. En nu dan?

Fabian zijn eerste voorstelling ‘Vlafeest’ was na de try-out fase vrijwel de gehele tour uitverkocht. Daarmee haalde hij in meerdere theaters al de grote zaal. Meermaals ging hij viraal met stukjes uit zijn voorstelling en was o.a. te gast bij Spijkers met Koppen, Radio 538 en Na Het Nieuws. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op het Lowlands festival.
Ook veroverde Fabian in de fameuze ‘The Comedy Store’ in London de eerste prijs in een belangrijke comedy wedstrijd en speelde o.a. in New York, Berlijn, Stockholm en Londen.