Inloggen

vrijdag 01 november 2019 20:30
Met de fles grootgebracht
Arjan Kleton
KOOP TICKETS
Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan. Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot "na sluit" mogen blijven hangen omdat ze hem kennen. De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk.
En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord...
Maar weet jij het zelf nog?

“Cocktails & Comedy”.
Na het spelen van zijn voorstelling zal Arjan Kleton cocktails maken voor zijn publiek. Een unieke afterparty in de foyer om uw avondje uit compleet te maken.

Biografie:
Arjan Kleton was de 30 gepasseerd en stand-up comedy stond al jaren op zijn bucketlist, dus het moest eindelijk maar eens gaan gebeuren. Zijn eerste optreden ging gelijk goed en dat smaakte naar meer. Met zijn kenmerkende enthousiasme zette Arjan meteen flinke stappen. Exact een jaar na zijn eerste optreden won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam en vervolgens haalde hij de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018).
Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als cabaretier zijn publiek wil bieden, geen pretentieus gelul maar gewoon een hele leuke avond!
Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn publiek een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie.

Arjan Kleton was te zien op televisie bij SBS6 en Omroep Gelderland, is wekelijks op AllsportsRadio te horen met zijn radiocolumn en hij treedt regelmatig op in Comedy Café Amsterdam. Daar heeft hij zijn zijn eigen show, “Cocktails & Comedy”. Een vrij-mi-bo comedyshow met Arjan Kleton zowel achter de bar als op het podium.
Momenteel speelt Arjan zijn debuut programma "Met de fles groot gebracht" in theaters door heel Nederland.