Inloggen

woensdag 26 september 2018 20:00
Previewavond
Seizoenspresentatie
KOOP TICKETS
Onze theaterbrochure staat vol met pareltjes! Een aantal van deze pareltjes willen we u graag laten zien tijden de previewavond. Emiel van der Logt, Kees van Amstel en Pieter Jouke laten alle drie een klein stukje zien uit één van hun shows. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de overige voorstellingen. De presentatie van deze avond is in handen van Joep de Wildt.

De entree is gratis, maar u heeft wel een kaartje nodig (wat u hier kunt bestellen of aan de kassa kunt kopen). Ook verzorgen wij het pauzedrankje.

Emiel van der Logt won de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam, stond in de finale van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten en speelde onder meer op het International Comedy Festival Rotterdam, het Utrecht International Comedy Festival en De Zwarte Cross. Hij stond al eerder in ons theater met zijn voorstelling 'Stop met Huilen' en komt oorspronkelijk uit Oudenbosch. Een echte thuiswedstrijd dus voor Emiel!

Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

Pieter Jouke maakt deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en excelleerde op de buis bij het one-liners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’ Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s o.a. ‘De Taalstaat’ en ‘Zondag met Lubach’. Hij was te zien bij CQC, De slimste mens, Koppensnellers, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Jouke is initiatiefnemer van de Humormarathon voor CliniClowns en is één van de drie breinen achter Buro renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek).

LET OP! Bij het bestellen kunt u geen tribune of losse stoelen aangeven, alleen het aantal kaartjes. Op deze avond maken wij geen gebruik van vaste plaatsen.