Inloggen

zaterdag 09 februari 2019 20:30
The Best of The 70's Unplugged
The 70's Unplugged
KOOP TICKETS
LET OP! DE TRIBUNEPLAATSEN VOOR DEZE VOORSTELLING ZIJN UITVERKOCHT! U KUNT UITERAARD NOG WEL LOSSE STOELEN (BEGANE GROND) RESERVEREN.

De muzikale zoektocht van THE 70’s UNPLUGGED van de afgelopen 5 jaar heeft een schatkist prachtige songs opgeleverd. Velen daarvan zijn te mooi om er afscheid van te nemen, anderen kwamen nog steeds niet aan bod.

Tijd dus voor The Best of THE 70’s UNPLUGGED: de muziekvoorstelling met de mooiste akoestische popklassiekers uit de 70’s. Denk aan artiesten als: The Eagles, Joni Mitchell, The Beatles, James Taylor, Bob Dylan, Linda Rondstadt, Simon & Garfunkel, Carole King, Van Morisson, Rod Stewart e.v.a

Met een oprechte liefde voor de 70’s en een spontane presentatie brengen zangeres Vannessa Thuyns, zanger Joost Dobbe en hun top muzikanten een prachtige unplugged sound met het beste dat de popmuziek heeft voortgebracht.

Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft THE 70’s UNPLUGGED zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. The Best of THE 70’s UNPLUGGED is daarom een show die je niet mag missen! ¬