Inloggen

donderdag 28 december 2017 11:00
Het Raadsel van de Sprookjeskluis
Sprookjesconcert on Tour (4+)
KOOP TICKETS
VOOR DEZE VOORSTELLING ZIJN NOG EEN BEPERKT AANTAL TRIBUNEPLAATSEN BESCHIKBAAR. DE LOSSE STOELEN ZIJN NOG WEL BESCHIKBAAR.

Van Hoorne Entertainment organiseert een swingend concert voor de hele familie boordevol vrolijke muziek en natuurlijk wereldberoemde sprookjes zoals Roodkapje, Assepoester, Doornroosje, Klein Duimpje en vele anderen. De show wordt gepresenteerd door Sita, bekend van ondermeer K-otic en haar rollen in diverse familiemusicals.

Assepoester heeft speciaal voor de verjaardag van de Prins een prachtig Sprookjesboek gekocht en dit veilig opgeborgen in de Sprookjeskluis. Helaas is Archibalt de kluisbewaarder de code van de kluis kwijtgeraakt! Zou het de sprookjesfiguren lukken om de code te ontcijferen voor de Prins zijn verjaardagsfeest geeft? Zing en dans een uur lang mee met de vrolijke muziek en maak er samen met al jouw sprookjesvrienden een geweldig feest van!

Zou jij zelf ook eens een echte prins, prinses, ridder, fee of ander sprookjesfiguur willen zijn? Kom dan verkleed! Ook is er een kleurwedstrijd! De winnaars krijgen een prachtige prijs op het toneel aan het einde van de voorstelling. Na de show kun je ook nog eens met jouw favoriete sprookjesfiguur op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet.