Inloggen

vrijdag 17 november 2017 20:30
Schroot
Rob Scheepers
KOOP TICKETS
Het regent uitverkochte zalen voor Rob Scheepers. Voor de razend succesvolle nieuwjaarsconferences van de cabaretier was geen kaart meer te verkrijgen. Na zijn spectaculaire debuut drie jaar geleden stond hij afgelopen januari maar liefst zes (!) avonden in een uitverkocht Parktheater Eindhoven.
En ook voor ‘Schroot’ waren de kaartjes niet aan te slepen. Daarom heeft Rob besloten deze tournee nog éénmaal te verlengen. Uw laatste kans om de voorstelling te zien!

“Wil jij hier nog iets van bewaren? Anders gaat het naar de schroot.” Met die vraag duwden Rob’s ouders hem een kratje in zijn handen met oude videobanden, tijdschriften en cassettebandjes. En óf hij iets wilde bewaren: zijn complete pubertijd zat in dat kratje! In ‘Schroot’ mijmert Rob of het vroeger écht wel beter was. Met een leeg cassettebandje naar een vriend fietsen om de nieuwe plaat van Prince op te nemen had zijn charme - een charme die inmiddels ingehaald lijkt door inwisselbaarheid. Maar is dat eigenlijk wel zo erg? Aan de hand van scherpe, hilarische en herkenbare verhalen schetst Rob zijn worsteling met de vooruitgang.

Rob was te zien in de tv-reeks van Padoem Patsss (De oneliner show) (VARA/BNN) op NPO3. Ook bracht hij wekelijks de rubriek 'De week in oneliners' bij Martijn Muijs op Radio Veronica en was hij op diverse andere radiozenders te horen. Hiernaast is Rob actief als columnist, fervent twitteraar en Tonprater.